Villa ST

Type

Woning

Stijl

Modern

Plaats

Waalre

Jaar

In ontwikkeling

Materiaal

Baksteen, Stucwerk, Hout

Op een prachtig kavel in een villawijk te Waalre kregen wij de kans om dit ontwerp te mogen maken. De natuurrijke omgeving vraagt om een open architectuur waarbij de overgang tussen binnen en buiten zo minimaal mogelijk is. het ontwerp bestaat uit een hoofdvolume dat dwars op het kavel is geplaatst. De beide lange zijden van het gebouw zijn voorzien van veel glas waardoor de natuur zo veel mogelijk bij het interieur wordt betrokken.

Plattgegrond Bg

Het rustige kleur- en materiaalgebruik in de vorm van grijs stucwerk in combinatie met een beige baksteen zorgt ervoor dat het gebouw de groene omgeving respecteert. De blank gelakte houten lamellen t.p.v. de entree en de overdekte terrassen zorgen voor sfeer en warmte.

Gevel West